Gedichten en liedjes met Ria van Buuren

 

Gods fontein is de titel van een programma met gedichten en liedjes van Ria van Buuren en Wim Pols.

Ria van Buuren schrijft al jaren met een scherpe opmerkingsgave prachtige gedichten over alledaagse dingen en over hoe het geloof een rol in haar leven speelt. Ze werkt ook als vertaler van songteksten voor een bekende internationale muziekuitgeverij.

 

Wim Pols is al meer dan 40 jaar lang actief als schrijver van liedjes en als zanger in de country- en gospelmuziek. In de afgelopen jaren heeft Wim diverse teksten van Ria op muziek en vervolgens op CD gezet. Daarnaast schrijft hij zelf veel liedjes over geloven in de praktijk naar aanleiding van ontmoetingen met mensen en gebeurtenissen in het dagelijks leven

 

In het programma Gods fontein, draagt Ria een aantal gedichten voor, deels ondersteund door prachtige foto’s. Wim zingt Nederlandstalige liedjes en vertelt over hoe ze zijn ontstaan. Aan het eind van het programma zingt hij vaak enkele bekende liederen samen met de bezoekers.

 

Dit programma is uitstekend geschikt voor bijvoorbeeld vrouwenochtenden en bijeenkomsten van senioren. Wim en Ria brengen ook speciale programma's rond Kerst en Pasen.

 

Agenda

 

22 april 2018

Country Trail Band >>

 

10 mei 2018

Country Trail Band >>

 

12 mei 2018

Senior String Band >>complete agenda