Presentaties

Als speechwriter voor de Raad van Bestuur van ING Groep heeft Wim Pols de evolutie meegemaakt van volledig uitgeschreven speeches naar speeches verluchtigd met overhead sheets of dia’s tot powerpoint presentaties, al dan niet met speaker notes.

 

Nieuwe generaties bestuurders zijn al op jongere leeftijd vertrouwd geraakt met het geven van presentaties en hebben vaak voldoende aan een aantal powerpoint slides om hun verhaal te houden.

 

Die presentaties hebben in de afgelopen jaren ook een aanzienlijke ontwikkeling doorgemaakt. Waar vroeger hier en daar voorzichtig een tekeningetje werd gebruikt, voegt men nu series foto’s, filmpjes en andere bewegende elementen toe. Die ontwikkeling schiet soms door, waarbij door alle effecten de kern van het verhaal verloren gaat. Ook bevatten slides vaak te veel tekst en allerlei verschillende lettertypes.

Wim Pols heeft door zijn jarenlange ervaring geleerd smaakvolle powerpoint presentaties te maken met een heldere structuur. Tevens kan hij voor bedrijven of organisaties een aparte stijl (template) maken voor presentaties.

 

Agenda

 

22 april 2018

Country Trail Band >>

 

10 mei 2018

Country Trail Band >>

 

12 mei 2018

Senior String Band >>complete agenda