Nieuws

31 juli 2011
Studio nu ook uitgerust met Pro Tools

 

Het komt vooral doordat zoon Wouter de opleiding audio engineering bij SAE in Rotterdam volgt dat de mix room van de studio van Wim Pols nu ook is uitgerust met Pro Tools.

 

Wim is vooral opgegroeid met analoge apparatuur, al heeft hij met het opnemen op de HD24 van Alesis wel  de tussenstap van analoog naar digitaal gemaakt. Maar hij waagde zich niet aan multi-track opnemen via de computer.

 

Wouter is meteen toen hij vorig jaar bij SAE de opleiding Electronic Music Production ging volgen, begonnen te werken met de nieuwste computerprogramma's. Inmiddels  componeerde en nam hij muziek op voor enkele films met het programma Studio Logic.

Nu volgt hij bij SAE de uitgebreidere opleiding audio engineering. Bij die opleiding wordt veel gewerkt met Pro Tools, dat inmiddels de internationale standaard is als opnameprogramma in studio's.

 

Vandaar dat Wim Pols Tekst en Muziek nu ook de digitale sprong heeft gemaakt met de aanschaf van Pro Tools 9 in combinatie met een Digidesign 003+ rack.  Eerder waren voor de mix room al twee digitale Presonus Studio Live tafels aangeschaft. De studio gaat mee met de tijd!

 

<< Terug

Agenda

 

22 april 2018

Country Trail Band >>

 

10 mei 2018

Country Trail Band >>

 

12 mei 2018

Senior String Band >>complete agenda