Nieuws

1 februari 2011
Dagelijks programma voor Wim Pols op GrootNieuwsRadio

 

Wim Pols presenteert vanaf 21 januari dagelijks het populaire verzoekplatenprogramma Wens op de christelijke radiozender GrootNieuwsRadio op frequentie 1008 AM op de middengolf.

 

Sinds de start van GrootNieuwsRadio eind 2007 is Wim als presentator al betrokken bij het radiostation. Hij presenteerde op zaterdagmiddag het programma Country Trail met countrymuziek en op zondagmiddag het programma Van Nederlandse Bodem met muziek van Nederlandse gospelartiesten.

 

Sinds januari 2011 is de programmering van GrootNieuwsRadio vrij ingrijpend gewijzigd. Na het vertrek van oprichter Evert ten Ham deed het nieuwe directieteam een beroep op Wim om het dagelijkse verzoekplatenprogramma Wens te gaan presenteren. Het is van maandag tot en met vrijdag te horen tussen 09.00 en 10.00 uur. Tevens wordt het 's avonds herhaald van 20.00 tot 21.00 uur.

 

Country Trail nu op zaterdagavond en zondagmiddag

Doordat Wens, waar dagelijks vele verzoeken voor binnenkomen, veel werk met zich brengt, is er minder tijd voor de programma's die Wim maakte in het weekend. Toch wilde hij als groot countryliefhebber nog graag een uur Country Trail blijven presenteren. Dat was ook mogelijk omdat zijn vrouw Geertje de muziek voor dit programma uitzoekt en daarvoor wekelijks diverse uren op zoek is naar mooie en nieuwe country en countrygospel.

Country Trail is nu wekelijks te horen op GrootNieuwsRadio van 19.00 tot 20.00 uur op zaterdagavond. Op zondagmiddag wordt het programma herhaald tussen 16.00 en 17.00 uur.

 

 

<< Terug

Agenda

 

22 april 2018

Country Trail Band >>

 

10 mei 2018

Country Trail Band >>

 

12 mei 2018

Senior String Band >>complete agenda