Nieuws

1 januari 2011
Gelukkig Nieuwjaar

 

Veel zegen, geluk en goede gezondheid wens ik u in 2011. Ik hoop van harte dat een mooi jaar voor u mag worden in vele opzichten.

 

Voor mij was 2010 een bewogen jaar door mijn hartinfarct afgelopen zomer. Dit jaar krijg ik een defibrilator ingebouwd, die mijn hart gaat bewaken en ingrijpt bij onregelmatigheden. Ondertussen gaat het vrij goed en kijk ik ernaar uit om lekker aan het werk te zijn. Ik hoop dat er weer het nodige te schrijven zal zijn voor de pensioensector. Ongetwijfeld blijven de ontwikkelingen daar elkaar snel opvolgen en er zal veel te doen zijn over het nieuwe type pensioencontract dat werkgevers en werknemers samen moeten ontwikkelen.

 

Muzikaal zijn er mooie plannen voor 2011. Met de Country Trail Band gaan we in mei een toer door Nederland maken met de Zuidafrikaanse zanger Piet Smit. Er komt ook een gezamenlijk album, dat we in de komende maanden hopen op te nemen met muziektracks die over en weer via internet worden gestuurd: spannend.

 

Met Calyx hebben we in 2010 een moeilijk jaar gehad met veel ziekte en uiteindelijk het overlijden van onze gitarist Leo van Reeven. Toch is de passie voor de muziek er nog steeds. We gaan vol enthousiasme werken aan een nieuw theaterprogramma, "America in Songs", dat in vogelvlucht door de Amerikaanse geschiedenis gaat aan de hand van markante nummers. Het blijft wel dicht bij onze countrywortels, maar is breder van stijl dan ons vorige programma "The history of country music", waarmee we de komende maanden nog enkele voorstellingen doen.

 

<< Terug

Agenda

 

22 april 2018

Country Trail Band >>

 

10 mei 2018

Country Trail Band >>

 

12 mei 2018

Senior String Band >>complete agenda