Nieuws

9 december 2010
Mooie najaarsreleases uit de studio

 

Bijna een jaar is eraan gewerkt in Studio Maasdijk: het dubbelalbum Genadetijd van Mission Grace. Eind oktober was de CD presentatie.

Dit najaar verscheen ook de nieuwe CD van Helen Grace, Door elke storm.

 

 

Genadetijd – Mission Grace

Genadetijd is al weer het vierde album dat Mission Grace heeft opgenomen in de studio van Wim Pols. Het is in meerdere opzichten een opmerkelijke CD. Allereerst al door de omslag die in delen uitklapbaar is die samen een kruis vormen. De groep wil daarmee uitdrukken dat God de mensen een prachtig cadeau aanbiedt doordat Zijn Zoon, de Here Jezus, de straf voor onze zonden op Zich nam aan het kruis op Golgotha. Genadetijd is een thematisch album dat benadrukt dat we nog steeds de mogelijkheid hebben dat geweldige genadewonder van de Here God te aanvaarden. Niemand weet wanneer de Here Jezus zal terugkomen voor het laatste oordeel. Mission Grace dringt aan op een radicale keus voor de Heer.
Bijna een jaar is er gewerkt aan Genadetijd: met veel inzet en passie.
Bij Genadetijd zit een bonus CD met daarop een aantal nummers dat eerder verscheen op de eerste CD van Mission Grace, die in beperkte oplage was verspreid. Er kwamen veel positieve reacties op deze nummers. Daarom heeft de band ze opnieuw opgenomen. Door de inmiddels opgedane muzikale ervaring zijn ze prachtig gerijpt. Ook heeft Mission Grace op haar geheel eigen wijze een paar Opwekkingsliederen op dit album gezet, want samenzang begeleiden: dat kan de groep ook. Met de opbrengst van Genadetijd steunt Mission Grace projecten in Israël en Malawi. Voor informatie en bestellingen kunt u terecht op www.missiongrace.nl

 

Door elke storm – Helen van Dalen

Door elke storm is de titel van de nieuwe CD van Helen Grace. Helen, die een dochter is van de bekende evangelist Johan Maasbach, heeft al heel wat albums op haar naam staan. Dit is de tweede CD die ze heeft opgenomen in de studio van Wim Pols. Helen en Wim bewerkten en vertaalden diverse Amerikaanse songs in het Nederlands. Het zijn vooral liederen die troost en bemoediging geven aan mensen die in hun leven door een storm gaan.
Heel bijzonder is de vocale gastbijdrage van de dochter van Helen: Christy en Michelle. Informatie over het werk van Helen en haar familie vindt u op www.maasbach.nl De CD is te bestellen via www.bijbelhuis.nl
 

 

<< Terug

Agenda

 

22 april 2018

Country Trail Band >>

 

10 mei 2018

Country Trail Band >>

 

12 mei 2018

Senior String Band >>complete agenda