Nieuws

20 april 2017
Benefietconcert voor SDOK

 

Op zaterdagavond 22 april geeft de Country Trail Band in samenwerking met SDOK (Stichting De Ondergrondse Kerk) een benefietoptreden voor kinderen in Nigeria die het slachtoffer zijn van christenvervolging.

 

Tijdens het concert, dat plaatsvindt in De Bron in Hardinxveld-Giessendam, zal de Nigeriaanse christen Habila vertellen over de christenvervolging in zijn land en zijn persoonlijke getuigenis geven.

Het thema van het benefietconcert is ‘Hij is erbij’, naar het gelijknamige lied van de Country Trail Band. Wim Pols legt namens de band uit: “Het lied vertelt dat God bij ons wil zijn op alle momenten van ons leven. Niet alleen als het goed met ons gaat, maar juist ook als we door diepe dalen gaan. Zo is God ook bij christenen die verdrukkingen moeten verduren vanwege hun geloof.” De band speelt op 22 april een mix uit haar brede repertoire Engelstalige en Nederlandstalige songs, met speciale aandacht voor liedjes die passen bij het werk van SDOK.

 

Nigeria
De opbrengst van het benefietconcert is bestemd voor Nigeriaanse kinderen die het slachtoffer zijn geworden van christenvervolging. Door geweld van extremistische groeperingen zijn de afgelopen jaren duizenden christenen vermoord en tienduizenden gewond geraakt. SDOK helpt de slachtoffers van vervolging, waaronder veel kinderen die gewond zijn geraakt of wees zijn geworden.

 

Praktische informatie
Het benefietconcert vindt plaats op zaterdag 22 april in het kerkgebouw De Bron, Maasstraat 1, Hardinxveld-Giessendam. Het concert duurt van 19:30 tot 21:45 (de zaal gaat open om 19:00 uur).
De toegang is gratis, de collecte voor de hulp aan kinderen in Nigeria wordt warm aanbevolen. Aanmelden voor het concert is niet nodig.

 

<< Terug

Agenda

 

22 april 2018

Country Trail Band >>

 

10 mei 2018

Country Trail Band >>

 

12 mei 2018

Senior String Band >>complete agenda