Nieuws

5 januari 2016
Nieuw in studio: Midas mengtafel en Neumann buizenmicrofoon

 

Kwaliteit staat voorop in onze studio. Goede apparatuur helpt daarbij enorm. Zo hebben wij onlangs een gloednieuwe Midas Venice F32 mengtafel geïntroduceerd en is ons assortiment microfoons uitgebreid met een Neumann M147 buizenmicrofoon.

 

We werkten in de studio met twee mengtafels: een 32-kanaals Mackie tafel voor de inkomende signalen en een 24-kanaals digitale Prenosus tafel voor de monitoring. We hebben nu de oude Mackie tafel vervangen (maar nog wel zorgvuldig bewaard) door een gloednieuwe 32-kanaals Midas Venice mengtafel. Die heeft ook Firewire aansluitmogelijkheden zodat we hiermee ook kunnen opnemen via software programma's. Tevens hebben we hiervoor een krachtige Mac Pro computer geïnstalleerd.

 

Goede microfoons zijn heel essentieel, vooral voor het opnemen van vocalen en akoestische instrumenten. Wij zijn heel blij met de Neumann M147 buizenmicrofoon die we hebben kunnen aanschaffen. We hebben die gebruikt voor de opnames voor het nieuwe instrumentale album van de Country Trail Band & Friends. Er is niets teveel gezegd over de warme klank van deze microfoon.

 

<< Terug

Agenda

 

22 april 2018

Country Trail Band >>

 

10 mei 2018

Country Trail Band >>

 

12 mei 2018

Senior String Band >>complete agenda