Nieuws

26 augustus 2015
Stem op de Country Trail Band en Senior String Band voor country awards

 

Begin november worden weer de jaarlijkse Dutch Country Music Awards uitgereikt. De stemming gaat via internet en je kunt de Country Trail Band en de Senior String Band steunen door jouw stem uit te brengen. De stemming gaat in 2 ronden. De eerste ronde sluit op 30 september.

 

Begin november worden weer de jaarlijkse Dutch Country Music Awards uitgereikt. De stemming gaat via internet en je kunt de Country Trail Band en de Senior String Band steunen door jouw stem uit te brengen. De stemming gaat in 2 ronden. De eerste ronde sluit op 30 september. Er zijn diverse categorieën. Je mag per categorie maximaal 3 favorieten aangeven. Er is een lijst van mogelijke kandidaten, maar je kunt ook zelf je eigen voorkeuren aangeven als die er niet bij staan.  Uit alle inzendingen worden dan per categorie 5 genomineerden geselecteerd. In de tweede ronde, die in oktober is, kun je alleen stemmen op de genomineerden. Alleen degenen die in de eerste ronde hebben meegestemd, mogen ook in de tweede ronde stemmen. Daarom word je in de eerste ronde gevraagd je e-mailadres op te geven.

 

Je kunt op ons stemmen in meerdere categoriën

De Country Trail Band staat vermeld als keuze bij de electrisch versterkt spelende bands. Het album ‘Through it all’ staat vermeld in de categorie album. Die keuzes kun je dus simpelweg aanklikken.

Astrid Langeland staat in de lijst met zangeressen, Wim Pols in de lijst met zangers en Gideon van Buitenen in de lijst met instrumentalisten. Je kunt dus makkelijk op hen stemmen en je kunt ook andere bandleden opgeven in de kolom onderaan die categorieën. Let op dat je per categorie maximaal 3 namen mag kiezen.

 

De Senior String Band staat vermeld als keuze bij de ‘duo’s/trio’s’ en bij de ‘akoestisch spelende bands’. Wim Pols staat in de lijst met ‘zangers’. Die keuzes kun je dus simpelweg aanklikken.

Onze CD ‘America in Songs’ staat niet in de lijst van de categorie ‘album’. Je kunt ons album wel opgeven als jouw vrije keus in de kolom onderaan die categorie.  Zo kun je ook bandleden opgeven in de categorie instrumentalist.

 

Hoe kun je meedoen?

Ga naar de website www.dcma.nl. Klik vervolgens in de rechterkolom op de rode knop ‘Direct stemmen’. Je komt dan in het stemformulier.

 

Door mee te doen, steun je ons. Doe het voor 30 september. Mogen we op je rekenen? Bij voorbaat dank!

 

 

<< Terug

Agenda

 

22 april 2018

Country Trail Band >>

 

10 mei 2018

Country Trail Band >>

 

12 mei 2018

Senior String Band >>complete agenda