Nieuws

20 augustus 2015
Alle video’s van Country Trail Band nu op YouTube te zien

 

Living Water Music, het label waarop de CD’s en DVD’s van de Country Trail Band zijn uitgebracht, is een eigen kanaal gestart op YouTube. Dit betekent dat alle videoclips van de twee DVD’s die de band heeft uitgebracht nu achter elkaar of afzonderlijk te bekijken zijn.

 

Living Water Music, het label waarop de CD’s en DVD’s van de Country Trail Band zijn uitgebracht, is een eigen kanaal gestart op YouTube. Dit betekent dat alle videoclips van de twee DVD’s die de band heeft uitgebracht nu achter elkaar of afzonderlijk te bekijken zijn. De uit 2004 stammende DVD ‘Breng dank’ was al geruime tijd niet meer verkrijgbaar. Er was geregeld nog vraag naar dit materiaal, dat dus nu vrij beschikbaar is via dit YouTube kanaal.

 

Ook de uit 2010 stammende DVD Silver, naar aanleiding van het 25-jarig jubileum van de Country Trail Band, is inmiddels uitverkocht. De clips blijven gelukkig via YouTube beschikbaar voor wie ze wil zien.

Living Water Music is een label van JQZ Muziekproducties uit Kampen. Deze maatschappij is in Nederland toonaangevend op het gebied van koor- en orgelmuziek. Daarnaast brengt zij gospelmateriaal uit op het Living Water label, waaronder de albums van de Country Trail Band en het populaire werk van panfluitiste Noortje van Middelkoop.

 

Het videokanaal van Living Water Music is te bekijken via de volgende link:

https://www.youtube.com/channel/UCmTO60NbXP7mf4TAFdd5AbA

Er is ook een link naar de video’s via de website van de Country Trail Band, www.countrytrailband.org Onder de knop ‘Pers’ op de homepage kunt u doorklikken naar video’s.

 

<< Terug

Agenda

 

22 april 2018

Country Trail Band >>

 

10 mei 2018

Country Trail Band >>

 

12 mei 2018

Senior String Band >>complete agenda