Nieuws

18 januari 2015
Jubileumjaar voor Country Trail Band

 

Voor de Country Trail Band wordt 2015 een jubileumjaar. Het is namelijk 30 jaar geleden dat we begonnen aan een bijzondere muzikale reis die ons veel heeft gebracht.

 

Ook in het afgelopen jaar hebben we op veel plaatsen mogen optreden en mensen tot zegen mogen zijn. We maakten het album Through it all met beroemde Homecoming klassiekers in onze eigen stijl. Er waren bijzondere concerten met de Amerikaanse virtuozen Buddy Greene en Jeff Taylor, een uitgebreide tour met onze Zuid-Afrikaanse vriend Piet Smit en optredens met de fantastische jonge band Half a Mile.

 

Meer diepgang

We merkten dat veel voor mensen 2014 een roerig en bewogen jaar is geweest en dat geldt zeker ook voor onze eigen bandleden. Naarmate we langer bezig zijn en naast meer muzikale ervaring ook vooral meer levenservaring opdoen, krijgt onze bediening meer diepgang. Dat is mooi, want we willen niets lievers dan van hart tot hart Gods liefde delen met de mensen die wij ontmoeten.

 

Nieuwe Nederlandstalige CD

Dat willen we ook in 2015 blijven doen. Het eerste concert bij de bijzondere gemeente Bethel in Drachten ligt inmiddels achter ons en we zien verlangend uit naar wat de Heer in 2015 voor ons te doen heeft. De agenda is behoorlijk gevuld met terugkerende en nieuwe evenementen. Zo gaan we op zaterdag 14 maart een concert doen in Bodegraven waar de geweldige zanger, pianist en songwriter Gordon Mote de hoofdact is. Daarnaast gaan we aan het werk om in het voorjaar van 2015 een nieuwe CD uit te brengen. Dit keer weer met eigen Nederlandstalige nummers. Uiteraard gaan we daarmee weer een goed doel ondersteunen.

 

Terugkijken vol dankbaarheid

Als we terugkijken op 30 jaar Country Trail Band, dan overheerst grote dankbaarheid voor de zegeningen die we mochten ontvangen: concerten, albums en songs die mensen hebben bemoedigd en geraakt, bijzondere buitenlandse tournees, samenwerking met inspirerende artiesten uit binnen- en buitenland en vooral mooie ontmoetingen met bezoekers van onze concerten. We zijn met de Heer en met elkaar over hoge toppen gegaan en soms ook door diepe dalen. Wij hadden deze muzikale reis absoluut niet willen missen. We beseffen heel goed dat we die reis nooit hadden kunnen maken zonder de steun van onze gezinnen. Daar zijn we enorm dankbaar voor. Zo lang God een taak voor ons heeft, willen we graag doorgaan. Verlangend zien we uit naar het nieuwe jaar dat voor ons ligt.

 

Contact houden

Er verandert veel in de samenleving. Dat geldt ook voor de manier waarop wij onze muzikale bediening kunnen uitoefenen en onze muziek met mensen kunnen delen. Waar traditionele media soms minder mogelijkheden bieden, zien we dat sociale media sterk in opkomst zijn. We willen proberen daar zo goed mogelijk op in te spelen. We hopen via al die kanalen het contact met u te onderhouden, maar vooral hopen we u persoonlijk te ontmoeten bij onze concerten in het komende jaar. Graag tot dan!

 

<< Terug

Agenda

 

22 april 2018

Country Trail Band >>

 

10 mei 2018

Country Trail Band >>

 

12 mei 2018

Senior String Band >>complete agenda