Nieuws

19 juni 2014
Counntry Trail Band speelt op 29 juni na het Nederlands elftal

 

De aanvangstijd  van het CD presentatieconcert dat de Country Trail Band geeft op zondagavond 29 juni in Dordrecht wordt verplaatst van 20.00 uur naar 20.30 uur. Daardoor kunnen muziekliefhebbers die ook van voetbal houden eerst kijken naar de wedstrijd van het Nederlandse elftal, dat die avond om 18.00 uur Nederlandse tijd de achtste finale speelt.

 

In Eljakim aan de Jan Ligthartlaan 3 in Dordrecht is er die avond vanaf 20.00 uur gratis koffie voor de bezoekers met iets lekkers erbij. Hopelijk om de overwinning voor Nederland te vieren en anders als ‘bakkie troost’. De Country Trail Band begint daarna het presentatieconcert van het album Through it all om 20.30 uur. De band zal dan geen pauze houden maar het concert aaneengesloten spelen zodat het niet te laat afgelopen is voor wie de volgende dag weer vroeg moet werken.

 

Op de CD Through it all staan maar liefst 21 gospelklassiekers die we vooral kennen van de producties van Bill Gaither en zijn Homecoming Friends.

Prachtige songs als ‘Church in the wildwood’, ‘There is a river’, ‘His eye is on the sparrow’, ‘What a day that will be’ en ‘Let’s all go down to the river’ zal de band op zondagavond 29 juni live spelen.

 

De opbrengst van de verkoop van het album tijdens optredens  is bestemd voor de in 2012 opgerichte Ecclesia Kerk in de Albanese hoofdstad Tirana. De Country Trail Band hoopt met de opbrengst van het album een geluidsinstallatie te kunnen bekostigen en die in 2015 mee te kunnen geven met een team Albanese jongeren dat dan naar Nederland komt. Wie in Dordrecht tijdens het concert de CD koopt voor 10 euro, zorgt daarmee dat er 5 euro naar dit mooie project gaat.

 

Het CD presentatieconcert vindt plaats in gebouw Eljakim aan de Jan Ligthartlaan 3 in Dordrecht en begint dus nu 20.30 uur. Reserveren is niet nodig. Iedereen is welkom. De toegang is geheel gratis. Wel wordt er een collecte gehouden voor de onkosten van het concert.

 

 

Voor verdere informatie:

Hans Steeds, E manager@countrytrailband.org T 06 52 43 51 56

 

<< Terug

Agenda

 

22 april 2018

Country Trail Band >>

 

10 mei 2018

Country Trail Band >>

 

12 mei 2018

Senior String Band >>complete agenda