Nieuws

19 april 2014
Elke zaterdagochtend bij Groot Nieuws Radio: Plaatjes met Pols

 

Sinds 1 april 2014 presenteert Wim Pols elke zaterdagochtend tussen 07.00 en 09.00 uur een nieuw programma bij Groot Nieuws Radio: Plaatjes met Pols.

Het is programma met gesprekken over nieuws, muziek en kunst, er is een overdenking en veel muziek.

 

Het programma begint met een dagtekst die uitgekozen is door een luisteraar en Wim houdt een kort telefonisch interview met die luisteraar over de keuze voor deze Bijbeltekst. In het eerste uur neemt Wim ook het nieuws van de afgelopen week door met een journalist en hij spreekt met Hans Steeds, bassist, zanger en manager van de Country Trail Band die wekelijks een overdenking verzorgt naar aanleiding van de actualiteit.

 

In het tweede uur is er speciale aandacht voor een Nederlandse gospelartiest en Johan Bakker, muziekrecensent en kunstcriticus, heeft elke week een kunst- of cultuurtip voor de luisteraars. Ook is er een weekendagenda met concerten en evenementen.

 

De muziek, samengesteld door Nando Kok, is op de vroege zaterdagochtend overwegend rustig. Een speciaal item hierbij is het Countryalbum van de week waarvan elk uur een nummer wordt gedraaid. Ook de CD van de week en de artiest van de week krijgen speciale aandacht.

 

Plaatjes met Pols is elke zaterdag te beluisteren tussen 07.00 en 09.00 uur bij Groot Nieuws Radio op 1008 AM de middengolf of via de website www.grootnieuwsradio.nl.  

 

<< Terug

Agenda

 

22 april 2018

Country Trail Band >>

 

10 mei 2018

Country Trail Band >>

 

12 mei 2018

Senior String Band >>complete agenda