Nieuws

27 november 2013
Senior String Band te zien bij Omroep Brabant

 

De Senior String Band was te horen en te zien in het programma Onder ons op Omroep Brabant. De regionale omroep was in theater De Schelleboom in Oosterhout toen de groep daar op 23 november was om het programma America in Songs uit te voeren.

 

Overigens was de omroep niet speciaal voor de band naar het theater gekomen. Hoofdpersoon in de uitzending was Nellie Heemskerk, de eigenaresse van dit kleine, prachtige vestzaktheater. Omroep Brabant maakt portretten van markante Brabanders. Dit keer stond de 76-jarige Nellie centraal, die helemaal vanaf de grond en zonder subsidie het theater begon samen met haar inmiddels overleden man. Nu runt ze het theater met hulp van haar dochter Leonie en schoonzoon Joost.

 

De Senior String Band was al een paar keer eerder in De Schelleboom en vond het een eer dat Nellie juist deze voorstelling had uitgekozen om Omroep Brabant uit te nodigen.

 

Via het onderdeel Uitzending gemist van de website van Omroep Brabant (www.omroepbrabant.nl)  kunt u de uitzending van 26 november met het item over Nellie en dus met de Senior String Band bekijken. 

 

America in Songs is een voorstelling die met beelden, liedjes en verhalen de geschiedenis van de Verenigde Staten doorloopt. Meer informatie over de voorstelling vindt u hier. America in Songs is niet alleen geschikt voor theaters, maar ook voor huisconcerten en kleinschalige concertmiddagen en avonden. Kijk ook op de website www.seniorstringband.nl

 

<< Terug

Agenda

 

22 april 2018

Country Trail Band >>

 

10 mei 2018

Country Trail Band >>

 

12 mei 2018

Senior String Band >>complete agenda