Nieuws

31 oktober 2013
Wouter geslaagd voor Bachelor of Arts Audio Production

 

Lang moest hij op de uitslag en het diploma wachten: maar het is gelukt! Wouter Pols is geslaagd voor een Bachelor of Arts with Upper Second Class Honours in Audio Production aan Middlesex University in Londen.

 

Vorig jaar behaalde Wouter bij het SAE Institute in Rotterdam al het diploma Audio Engineering. Daarna kon hij verder studeren voor een Bachelor of Arts opleiding die SAE biedt in samenwerking met de Engelse Middlesex University.

 

Mooi resultaat

Na een zwaar jaar met allerlei theoretische en praktische opdrachten, heeft Wouter de studie met goed gevolg afgerond. De aantekening Upper Second Class Honours in een prima resultaat. Het systeem van cijfers bij de Engelse universiteit is anders dan in Nederland. Daar kent men een waardering van 1 tot 20, waarbij 1 het hoogst haalbare is en 20 het laagst mogelijke cijfer. De cijfers 1 tot en met 4 krijgen het predikaat 'excellent' en 5 tot en met 8 'very good'.

Wouter scoorde 5 voor Creative Media Practice, 6 for Advanced Audio Practice en 6 voor Major Project BA.

 

Research report

Zijn onderzoeksrapport ging over The misconception of vintage en de vraag of oude akoestische gitaren naast emotionele ook echte muzikale waarde toevoegen. Wie interesse heeft in het research rapport, kan het hier downloaden.

 

<< Terug

Agenda

 

22 april 2018

Country Trail Band >>

 

10 mei 2018

Country Trail Band >>

 

12 mei 2018

Senior String Band >>complete agenda