Nieuws

16 oktober 2013
Country Trail Band gaat op Dwars door de storm tour

 

Dwars door de storm is de titel van een tour van vier bijzondere najaarsconcerten van de Country Trail Band en ook de titel van het nieuwste album van de band, dat het 40-jarig muziekjubileum van zanger Wim Pols markeert.

 

 

Tijdens de vier concerten in IJsselstein, Harderwijk, Haarlem en Alphen aan den Rijn zal de Country Trail Band nummers spelen van dit Nederlandstalige album, afgewisseld met country gospelsongs. De CD Dwars door de storm bevat allemaal liedjes uit het dagelijks leven. Er zijn nummers over vergeving, over het gemis van een dierbare, over rust vinden in een hectische maatschappij, over het omgaan met tegenslagen, over kinderen die niet met hun ouders meegaan op de weg van het geloof en over durven te vertrouwen op de Heer. Er is een zegenlied en twee liedjes die zijn ontstaan tijdens de tournee die de band vorig jaar door Zuid-Afrika maakte.


De titelsong Dwars door de storm vertelt hoe de Here Jezus met ons meegaat door de stormen van het leven. “Uit de gesprekken en reacties na onze optredens weten we dat veel mensen door stormen heengaan”, zeggen de bandleden. “Door ziekte, verdriet of zorgen. Wij weten waarover ze spreken omdat we zelf ook door dergelijke stormen zijn gegaan. Wij hebben ervaren dat als je je vertrouwen op de Here Jezus stelt, Hij met je meegaat dwars door de storm.”

 

Tijdens de vier najaarsconcerten, die worden georganiseerd door de Alphense Stichting Local Gospel Projects, zal de band ook de liefhebbers van country gospel niet vergeten. Speciaal voor deze concertreeks heeft de groep een aantal bekende countrynummers uit de afgelopen jaren uitgezocht, die worden afgewisseld met de nummers van Dwars door de storm.
 

In een setting waarin ook veel aandacht wordt besteed aan mooi licht en geluid, brengt de groep een programma dat een breed publiek zal aanspreken en prima geschikt is om vrienden mee te nemen die nog niet zo met het geloof bezig zijn.

 

De data en locaties van de concerten zijn:
Zaterdagavond 19 oktober: IJsselstein, het Kruispunt, Touwlaan/Eiteren 17.
Zaterdagavond 26 oktober: Harderwijk, de Regenboog, Tubadreef 99.
Zondagmiddag 27 oktober: Haarlem, Koningkerk, Kloppersingel 55.
Zaterdagavond 2 november: Alphen aan den Rijn, het Kruispunt van Nesstraat 2
De aanvang van de avondconcerten is steeds 19.30 uur. Het middagconcert in Haarlem begint om 15.00 uur.

 

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.events4christ.nl  of aan de zaal.

Voor verdere informatie: 0172-471483

 

 

<< Terug

Agenda

 

22 april 2018

Country Trail Band >>

 

10 mei 2018

Country Trail Band >>

 

12 mei 2018

Senior String Band >>complete agenda