Nieuws

10 augustus 2013
Nog tot en met 15 augustus stemmen voor de Dutch country awards

 

U kunt nog tot en met 15 augustus uw stem uitbrengen voor de Dutch Country Music Awards. Wim Pols is genomineerd bij de zangers en de CD A thing called love van de Country Trail Band bij de albums.

Stemmen kan via www.dcma.nl

 

The Dutch Country Music Association is de belangenvereniging voor iedereen die in Nederland actief is met countrymuziek. Elk jaar worden er tijdens het DCMA Gala populariteitsprijzen uitgereikt. De leden van de DCMA bepalen eerste de nominaties. Daarna kan iedereen via internet meestemmen. Ga naar www.dcma.nl en klik op de home page op de link voor het stemformulier. 

 

Dit jaar is Wim Pols weer genomineerd bij de zangers en bijzonder is dat het album A thing called love met gospelsongs van Johnny Cash uitgevoerd door de Country Trail Band is genomineerd voor album van het jaar. Het is speciaal dat een gospelalbum in een seculiere competitie is genomineerd.

 

Overigens kunnen stemmers dit jaar voor het eerst naast de drie genomineerden per categorie ook een eigen voorkeur invullen. Bij de bands kunt u dus kiezen voor de Country Trail Band en de Senior String Band en bij de zangeressen kunt u stemmen op Astrid Langeland. U kunt nog stemmen tot en met donderdag 15 augustus. De uitslag wordt bekend gemaakt tijdens het DCMA gala in Waspik op 8 september.

 

 

<< Terug

Agenda

 

22 april 2018

Country Trail Band >>

 

10 mei 2018

Country Trail Band >>

 

12 mei 2018

Senior String Band >>complete agenda