Nieuws

1 juli 2013
Piet Smit neemt nieuwe CD op in Nederland

 

In juni vonden in de studio in Maasdijk de opnamen plaats voor 'Eerste liefde', de nieuwe CD van de Zuid-Afrikaanse zanger Piet Smit. Bijna twee weken lang hebben Piet Smit en de Country Trail Band gewerkt aan dit nieuwe album dat in september uitkomt in zowel Nederland als Zuid-Afrika.

 

Sinds enkele jaren werken Piet Smit en de Country Trail Band nauw samen. Ze toerden al diverse malen door Nederland en België en vorig jaar ging de band naar Zuid-Afrika voor een aantal concerten. In 2011 maakten Piet en de groep al het gezamenlijke album 'Ga naar het wonder', met liederen die deels in het Nederlands en deels in het Afrikaans werden gezongen.

 

CD beschikbaar tijdens tour in september

Dit keer gaat het om een nieuwe solo CD van Piet Smit waarbij de Country Trail Band als begeleidingsband optreedt. Tevens zijn er gastbijdragen van panfluitiste Noortje van Middelkoop en gitarist Chris Pastijn.  De songteksten zijn volledig in het Afrikaans. Momenteel worden in Zuid-Afrika nog aanvullende opnamen gemaakt met backing vocals en een Afrikaans gospelkoor. Daarna vindt daar de mixage plaats. Het is de bedoeling dat de CD beschikbaar is tijdens de tournee die Piet met de band in september 2013 in Nederland en België gaat doen. Voor data en plaatsen zie de agenda, rechts op de homepage van deze site.

 

<< Terug

Agenda

 

22 april 2018

Country Trail Band >>

 

10 mei 2018

Country Trail Band >>

 

12 mei 2018

Senior String Band >>complete agenda