Nieuws

30 december 2012
Opnames voor jubileum CD in volle gang

 

Dwars door de storm: dat wordt de titel van het album dat Wim Pols ter gelegenheid van zijn 40-jarig jubileum aan het opnemen is met de Country Trail Band. Die opnames zijn inmiddels al vergevorderd.

 

De titel van de CD verwijst naar hoe God mensen wil leiden dwars door de stormen van het leven heen. De band ervaart tijdens de optredens dat veel mensen door soms zware geestelijke, lichamelijke of materiële stormen gaan. Ook de bandleden zelf hebben in de afgelopen jaren soms stormachtige tijden meegemaakt. Dwars door de storm is dus een vlag die de lading dekt.

 

Inmiddels zijn de opnames voor het album in volle gang. Eerst hebben Ruud (drums), Hans (Bas), Kees (keyboards) en Wim (gitaar) de basis opgenomen voor de 18 stukken die op de CD komen. Daarna heeft Wim de solopartijen ingezongen. Hans en Ruud hebben de backing vocals gedaan en Hans zingt ook de solopartij in twee nummers op het album.

 

Vervolgens was het de beurt aan gastgitarist Chris Pastijn om zijn bijdrage aan Dwars door de storm te leveren. Ook Ron (steelgitaar en dobro) en Gideon (viool) zijn inmiddels in de studio in Maasdijk geweest om hun partijen op te nemen. Kees komt in de eerste week van januari nog wat extra keyboardpartijen inspelen. Daarna kan half januari de mix plaatsvinden.


 

 

 

 

 

Wim’s zoon Wouter doet met de opnames veel ervaring op. Waar hij tijdens zijn studio audio engineering aan het SAE Instituut in Rotterdam vooral met softwarematige programma’s werkt, leert hij hier het oude ‘handwerk’ met veel hardware apparatuur.

 

 

<< Terug

Agenda

 

22 april 2018

Country Trail Band >>

 

10 mei 2018

Country Trail Band >>

 

12 mei 2018

Senior String Band >>complete agenda