Nieuws

17 april 2012
Country Trail Band toert weer met Piet Smit

 

Op 28 april 2012 begint een nieuwe tournee van de Zuidafrikaanse zanger Piet Smit met The Country Trail Band. Tot half mei zijn er door heel Nederland concerten en ook is er een optreden in België.

 

Het begon een aantal jaren geleden toen Piet Smit contact zocht met Wim Pols omdat hij een paar liedjes van hem wilde opnemen. Uit dat contact groeide een plan om gezamenlijk een aantal concerten te gaan doen bij een volgend bezoek van Piet aan Nederland. Inmiddels is er tussen Piet en de Country Trail Band een hechte vriendschap ontstaan. Dit jaar staan er maar liefst twee gezamenlijke tournees op het programma. Van 12 t/m 21 oktober gaat de Country Trail Band voor het eerst naar Zuid-Afrika voor een aantal concerten.

 

Flink aantal concerten in april en mei

Maar eerst komt Piet naar Nederland voor een flink aantal optredens en tevens zal er een concert in België zijn. Piet doet een paar soloconcerten, maar de meeste optredens zijn samen met de Country Trail Band. De band zal eerst een voorprogramma verzorgen met een selectie van songs van de nieuwe CD. Daarna komt Piet bij de band om een aantal bekende liederen te zingen en uiteraard ook liederen van het album ‘Ga naar het wonder’ dat Piet en de band vorig jaar samen maakten en dat zowel in Nederland als in Zuid-Afrika is uitgebracht.

 

Afwisselend programma

In het tweede deel begint Piet met een sologedeelte en daarna sluiten Piet en de band gezamenlijk het optreden af met afwisselend enkele indringende liedjes en bekende songs die het publiek kan meezingen.
Dit jaar waren er weer meer aanvragen voor concerten. De warme stem van Piet, zijn sympathieke uitstraling en de leuke wisselwerking met de band spraken duidelijk de bezoekers van de voorgaande concerten aan. Vandaar dat er veel belangstelling is voor de nieuwe tournee.

 

Waar zijn we wanneer?

Door te klikken op deze link kunt u een poster downloaden waarop staat wanneer we bij u in de buurt zijn. We hopen u te ontmoeten tijdens een van de concerten.
 

 

 

<< Terug

Agenda

 

22 april 2018

Country Trail Band >>

 

10 mei 2018

Country Trail Band >>

 

12 mei 2018

Senior String Band >>complete agenda