Nieuws

23 december 2011
Veranderingen bij radioprogramma's

 

Het door mij gepresenteerde radioprogramma Wens bij GrootNieuwsRadio (1008 AM op de middengolf) gaat verhuizen van maandag- tot en met vrijdagochtend tussen 9 en 10 uur naar de avond tussen 19 en 20 uur. Het gaat vooral meer traditionele muziek van koren en solisten bevatten. Ook Country Trail gaat verhuizen en gaat weer terug naar de zaterdagmiddag van 17 tot 18 uur.

 

In de ochtend komt er tussen 9 en 10 een nieuw verzoekplatenprogramma met als titel Blessings. Tim Hendriks gaat het presenteren.

Omdat ik in 2012 het rustiger aan wil gaan doen met mijn werkzaamheden, heb ik besloten te stoppen met de presentatie van Wens. Die beslissing staat los van de veranderingen op de zender. Het voorbereiden en presenteren van een dagelijks programma vergt veel werk. In 2012 wil ik wat vrije tijd krijgen. Dat is ook vanwege mijn gezondheid een verstandig besluit. Ik blijf Wens nog presenteren tot eind februari zodat er in de tussentijd een geschikte opvolger kan worden gevonden.

Wel blijf ik gelukkig verbonden aan GrootNieuwsRadio, want ik blijf het programma Country Trail op zaterdag presenteren. Countrymuziek blijft mij en mijn vrouw Geertje, die het programma samenstelt, boeien. Ik ben blij dat het programma van de zaterdagavond weer naar de zaterdagmiddag verhuist: van 17 tot 18 uur. 

 

<< Terug

Agenda

 

22 april 2018

Country Trail Band >>

 

10 mei 2018

Country Trail Band >>

 

12 mei 2018

Senior String Band >>complete agenda