Presentator

Je zou kunnen zeggen dat presenteren Wim Pols in het bloed zit. Al sinds hij meer dan 40 jaar geleden met het spelen in bandjes begon, presenteerde hij het programma.

 

Later werd hij gevraagd om lokale evenementen te presenteren en uiteindelijk kwam hij aan het begin van de jaren 80 terecht bij de Evangelische Omroep waar hij 17 jaar lang allerlei radioprogramma's presenteerde en enkele televisieprogramma's.

 

In 2008 kwam hij weer terug bij de EO als een van de presentatoren van het programma De Nacht op 1 op Radio 1. Na zijn hartinfarct in juli 2010 moest Wim noodgedwongen stoppen met het presenteren van dit programma omdat het nachtwerk te zwaar werd. 

Van 2008 tot begin 2015 heeft Wim ook verschillende programma's gepresenteerd  bij het landelijke christelijke station GrootNieuwsRadio op de middengolf 1008 AM.

 

Wim presenteerde vele jaren het Dutch Country Music Awards Gala en was ook jarenlang presentator bij het grootste countryfestival van Nederland: Floralia in Oosterhout. 

 

Wim ziet zich graag als een dienende presentator. "Het gaat niet om mij, maar om de mensen die optreden", zegt hij. "Het is fijn om een aangever te zijn, om het publiek geïnteresseerd te maken in wat komen gaat en om bij te dragen aan een ontspannen sfeer waarin de optredende artiesten en de mensen in de zaal zich prettig voelen."

Agenda

 

22 april 2018

Country Trail Band >>

 

10 mei 2018

Country Trail Band >>

 

12 mei 2018

Senior String Band >>complete agenda